Olemme avanneet uuden ajan apteekin hyvinvointikahvilan. 360° Cafessa kartoitat hyvinvointisi kaikki asteet ja räätälöit juuri omiin tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden – tai sitten voit vain istahtaa hetkeksi juomaan smoothien ja vaihtamaan päivän kuulumiset.

Kahvilassamme hyvinvoinnin palvelut jaetaan kolmen kokemuksen kokonaisuuteen. Päivän menu ei sisällä vain ruokia ja juomia, vaan löydät siltä myös palveluita keholle ja mielelle. Terveyden täysi 360 asteen kierros kattaa hyvinvoinnin kaikki osa-alueet – mm. ruokavalion, stressin- ja kauneudenhoidon.

Yhtenä osana hyvinvointikahvilaamme toimivat myös laboratorio ja hoitolapalvelumme. Esimerkiksi sairaanhoitajan vastaanotolla me terveydenhuoltoon perehtyneet ammattilaiset annamme henkilökohtaista neuvontaa, suoritamme erilaisia mittauksia ja annamme rokotuksia ja pistoksia.

TERVE! laboratoriomme kautta on saatavissa yli 500 erilaista laboratoriomääritystä. Jos hinnastostamme ei löydy tarvitsemaasi mittausta tai haluat koostaa oman mittauspaketin, kysy tarjousta suoraan apteekista tai ota yhteyttä sähköpostilla sairaanhoitajat@ympyratalonapteekki.fi. Osasta tutkimuksia on myös mahdollista saada Kela-korvaus lääkärin lähetteellä. Yksi laboratoriomme suosittu näytteenottopaketti on ollut kevyt terveystarkastus paketti, jossa saat 40€ hintaan kattavan kuvan elimistön tilasta. Paketti sisältää perusverenkuvan, paastosokerin, kokonaiskolesterolierittelyn, maksa-arvot sekä munuaisarvon. Tämä on erittäin hyvä paketti esimerkiksi vuosittaiseen terveyden seurantaan!

Laajasta valikoimastamme löytyy myös paljon muita valmiiksi räätälöityjä paketteja mm. sydämen terveyteen tai vaikka munuaisten- tai kilpirauhasen toiminnan seuraamiseen. Tai olisitko sinä tai läheisesi kiinnostuneita farmakogeneettisestä paneelistamme jonka avulla voidaan valita tehokas ja turvallinen lääkehoito? Tässä paneelissa tutkitaan geenitestillä 11 lääkeainemetaboliaan vaikuttavaa geeniä, jotka vaikuttavat lähes sadan yleisesti käytetyn lääkeaineen käyttäytymiseen elimistössä. Perimän selvittämisellä voidaan paremmin ennakoida lääkkeiden vaikutuksia elimistössä ja annostella lääkkeitä tehokkaammin ja turvallisemmin.

Laboratoriotulokset saat meiltä aina nopeasti, tutkimuksesta riippuen jopa samana iltapäivänä. Tulokset saat joustavasti salatulla sähköpostilla, kirjeenä kotiin tai voit noutaa Cafe 360°:lta. Jos tulokset poikkeavat viitearvoista, on aina hyvä ottaa yhteyttä myös omaan lääkäriin. Tarvittaessa voimme myös auttaa tulosten tulkinnassa ja ehdottaa tarvittavia jatkotoimenpiteitä esimerkiksi ravintovalmentajamme vastaanotolle. Ravintovalmennus sopii laihduttajien lisäksi esimerkiksi henkilöille, jotka harkitsevat erikoisruokavalioon siirtymistä tai haluavat tukea esimerkiksi lääkehoitoaan oikeanlaisella ruokavaliolla.

Kaikki 360Cafen palvelumme ovat saatavilla helposti ja nopeasti – ajanvarauksella tai ilman. Tule tutustumaan!

http://www.ympyratalonapteekki.fi